Duomenų atstatymas
Duomenų atkūrimas iš kietųjų diskų.
Duomenų atkūrimas iš USB nešiklių,
atminties kortelių
Duomenų atkūrimas iš serverių ir tarnybinių stočių
Duomenų atkūrimas iš SSD diskų
Iš MP3 grotuvų/CD/DVD
Duomenų atkūrimas iš išorinių kietųjų diskų
2011-11-02 DĖMESIO! Informacija dėl kietųjų diskų
Norime Jus informuoti dėl kietųjų diskų kainų.

Dėl stichinių nelaimių Tailande, šiuo metu kietųjų diskų kainos yra žymiai pakilę.

Gavome informaciją, jog dėl nesibaigiančių potvynių Tailande buvo sustabdyta kelių WD gamyklų veikla. Seagate ir Hitachi kompanijos taip pat dalinai sustabdė savo produkcijos gamybą.
Dėl stichinių nelaimių atsirado žymus produkcijos stygius. Šiuo metu bet koks importas iš nukentėjusių teritorijų yra sustabdytas, tai ir nulėmė ir didelius kainų šuolius.

Maždaug ketvirtis visų diskų yra pagaminami Tailande ir panašu, jog gamtos stichija daugiau ar mažiau paveikė visus didžiuosius gamintojus. „Western Digital“ dar anksčiau pranešė, jog šį ketvirtį prognozuoja 60 % sumažėjusias pajamas. Kompanijos atstovai Vokietijos interneto portalui Golem.de užsiminė, jog įmonei šį ketvirtį pavyks pagaminti tik 22-26 milijonus standžiųjų diskų, vietoj planuotų 58 milijonų vienetų. WD atstovas spaudai kalbėjo, jog „šiuo metų laukiama, kol gamyklų teritorija išdžius“ tiek, kol bus galima vėl aktyvuoti gamybos įrangą.
 
 

Situaciją dar labiau blogina tai, jog HDD pramonei būdinga labai nedidelė pelno marža. Tai reiškia, jog gamintojai paprastai turi medžiagų atsargų tik 5-7 dienom. „Seagate“ atstovai pranešė, jog kompanija prognozuoja „rimtą“ diskų trūkumą ir jog kainos garantuotai kils dar aukščiau. Tiesa, kiek didelis bus šis kainų kilimas, kol kas niekas nesiima prognozuoti. Tiek WD, tiek „Seagate“ yra pranešusios, jog dėl potvynių Tailande kilusioms problemoms išspręsti gali prireikti iki metų laiko

grįžti